For Skoler

Få et kig ind i uddannelser og erhverv

Universitarium er skabt i partnerskab mellem Aalborg Universitet, Aalborg Kommune, University College Nordjylland og Tech College Aalborg. Det betyder, at vi sammen repræsenterer den mangfoldighed af viden og kunnen, som udbydes på de forskellige uddannelser, og som skaber de ressourcer, der skal til for at kunne løse samfundsopgaver. Eleverne kan få en forståelse for sammenhænge mellem viden, håndværk, uddannelse og erhvervsliv.

Klassen får rundvisning ved Universitarium i mindre grupper. Rundviserne vil primært være lærerstuderende fra UCN med linjefag inden for det naturvidenskabelige område. Der vil typisk være 2 rundvisere pr. klasse.

 

              

Besøg os med din klasse

Universitarium er åben for skolerundvisninger alle hverdage i perioden 15. august - 28. september 2018. Rundvisningerne afvikles i følgende tidsrum:

  • 08:30-10:15
  • 10:30-12:15
  • 12:45-14:30

Se nederst på siden hvilke hvor mange pladser der er ledige de pågældende tider.

Tiderne kan bookes via vores tilmedlingsformular og fungerer efter først til mølle princippet. Bemærk vi udsender en bekræftelsemail når vi har accepteret bookningen. Kun 1 tidspunkt af gangen kan bookes via formularen.

2 x 30 elever ad gangen

På alle tider er der som udgangspunkt plads til to klasser. Vi har maximalt plads til 2 x 30 elever ad gangen. Det vil sige, at vi fx godt kan gøre plads til to små klasser fra forskellige skoler på 15 elever i samme tidsrum, såfremt eleverne passer sammen aldersmæssigt og dermed kan have samme rundviser.

Vi giver oplevelser - læreren sørger for ro og orden

For at give alle besøgende den bedst mulige oplevelse, er det lærernes ansvar at sørge for god ro og orden under besøget, så vores udstilling forbliver intakt og giver alle besøgende en god oplevelse.

Rundvisningen er gratis, men udebliver klassen fra den bookede tid, så tillader vi os at fakturere skolen et gebyr på kr. 500,00 uanset årsag.

Afmeldelse kan ske via tlf. senest 2 arbejdsdage før planlagt besøg.

Kommer en klasse mere end 30 minutter for sent betragtes det som en udeblivelse og faktureres. Tiden kan ikke udvides, hvis klassen kommer for sent, hvilket medfører, at rundvisningen reduceres, så sluttiden kan overholdes.

Book en rundvisning

Vi åbner for tilmelding i maj 2018

Brug vores nye tilmeldingsformular for at lave en forespørgsel på en rundvisning for din klasse.

Gå til tilmeldingsformular

Oversigt over ledige antal pladser