For Skoler

Få et kig ind i uddannelser og erhverv

Universitarium er skabt i partnerskab mellem Aalborg Universitet, Aalborg Kommune, University College Nordjylland og Tech College Aalborg. Det betyder, at vi sammen repræsenterer den mangfoldighed af viden og kunnen, som udbydes på de forskellige uddannelser, og som skaber de ressourcer, der skal til for at kunne løse samfundsopgaver. Eleverne kan få en forståelse for sammenhænge mellem viden, håndværk, uddannelse og erhvervsliv.

Klassen får rundvisning ved Universitarium i mindre grupper. Rundviserne vil primært være lærerstuderende fra UCN med linjefag inden for det naturvidenskabelige område. Der vil typisk være 2 rundvisere pr. klasse.

Besøg os med din klasse

Når skolernes sommerferie er slut, er Universitarium åben for skolerundvisninger. Informationer om tider og tilmelding bliver gjort tilgængelig i løbet af foråret.

2 x 30 elever ad gangen

På alle tider er der som udgangspunkt plads til to klasser. Vi har maximalt plads til 2 x 30 elever ad gangen. Det vil sige, at vi fx godt kan gøre plads til to små klasser fra forskellige skoler på 15 elever i samme tidsrum, såfremt eleverne passer sammen aldersmæssigt, og dermed kan have samme rundviser.

Vi giver oplevelser - læreren sørger for ro og orden

For at give alle besøgende den bedst mulige oplevelse, er det lærernes ansvar at sørge for god ro og orden under besøget, så vores udstilling forbliver intakt og giver alle besøgende en god oplevelse.

Rundvisningen er gratis, men udebliver klassen fra den bookede tid, så tillader vi os at fakturere skolen et gebyr på kr. 500,00 uanset årsag.

Afmeldelse kan ske via tlf. senest 2 arbejdsdage før planlagt besøg.

Kommer en klasse mere end 30 minutter for sent betragtes det som en udeblivelse og faktureres. Tiden kan ikke udvides, hvis klassen kommer for sent, hvilket medfører, at rundvisningen reduceres, så sluttiden kan overholdes.

Book en rundvisning for skoler

Brug vores nye tilmeldingsformular for at lave en forespørgsel på en rundvisning for din klasse.

Gå til tilmeldingsformular