Besøg os med din klasse

Universitarium er skabt i partnerskab mellem Aalborg Universitet, Aalborg Kommune, University College Nordjylland og Tech College Aalborg. Det betyder, at vi sammen repræsenterer den mangfoldighed af viden og kunnen, som udbydes på de forskellige uddannelser, og som skaber de ressourcer, der skal til for at kunne løse samfundsopgaver. Eleverne kan få en forståelse for sammenhænge mellem viden, håndværk, uddannelse og erhvervsliv.

Klassen får rundvisning ved Universitarium i mindre grupper. Rundviserne vil primært være lærerstuderende fra UCN med linjefag inden for det naturvidenskabelige område. Der vil typisk være 2 rundvisere pr. klasse.

 

              

Book en rundvisning

Vi åbner for tilmelding i maj 2018

Brug vores nye tilmeldingsformular for at lave en forespørgsel på en rundvisning for din klasse.

Gå til tilmeldingsformular

Om skolerundvisningerne

Universitarium er åben for skolerundvisninger alle hverdage i perioden 15. august - 28. september 2018. Rundvisningerne afvikles i følgende tidsrum:

  • 08:30-10:15
  • 10:30-12:15
  • 12:45-14:30

Tiderne kan bookes via vores tilmedlingsformular og fungere efter først til mølle princippet. Bemærk vi udsender en bekræftelsemail når vi har accepteret bookningen. Kun 1 tidspunkt af gangen kan bookes via formularen.

På alle tider er der som udgangspunkt plads til to klasser. Vi har maximalt plads til 2 x 30 elever ad gangen. Det vil sige, at vi fx godt kan gøre plads til to små klasser fra forskellige skoler på 15 elever i samme tidsrum, såfremt eleverne passer sammen aldersmæssigt og dermed kan have samme rundviser.

Vi giver oplevelser - læreren sørger for ro og orden

For at give alle besøgende den bedst mulige oplevelse, er det lærernes ansvar at sørge for god ro og orden under besøget, så vores udstilling forbliver intakt og giver alle besøgende en god oplevelse.

Rundvisningen er gratis, men udebliver klassen fra den bookede tid, så tillader vi os at fakturere skolen et gebyr på kr. 500,00 uanset årsag.

Afmeldelse kan ske via tlf. senest 2 arbejdsdage før planlagt besøg.

Kommer en klasse mere end 30 minutter for sent betragtes det som en udeblivelse og faktureres. Tiden kan ikke udvides, hvis klassen kommer for sent, hvilket medfører, at rundvisningen reduceres, så sluttiden kan overholdes.

Materialer og Links

Her finder du links og materialer til brug i forberedelse og brug i undervisningen med udgangspunkt i årets udstilling.

Tip en 13'er

Vi har også i år lavet en tipskupon, som du kan printe ud til eleverne før rundvisningen. Bemærk, at der er en udgave til yngre elever og en udgave til ældre elever.

Hent quizzen her: 

Tip en 13'er - for yngre elever (pdf)

Tip en 13-er - for ældre elever (pdf)